Om Frognerstranda Kro

Vår

FILOSOFI

Vår filosofi er å bringe positivitet gjennom maten vi lager. Vi vil gi våre kunder et positivt øyeblikk for å styrke kvaliteten på dagen med en god opplevelse i vår restaurant. En god matopplevelse med avslappende atmosfære og hyggelig betjening er noe alle våre kunder fortjener.

FROGNERSTRANDA KRO

Vel bekomme!

Vårt

LOKALE

UFORMELL OG VARM ATOMOSFÆRE

Frognerstranda Kro ble etablert på slutten av 80-tallet, og har siden vært et naturlig samlingspunkt for turgåere og båtfolket på Kongen i Oslo.

Vi tilbyr en uformell og varm atomosfære for deg som ønsker å tilbringe tid med familie og venner. Ønsker du å feire en spesiell anledning så dekker vi gjerne opp for dere. Vår uteservering grenser mot bryggen på Frognerstranda og har nydelig sjøutsikt mot Oslofjorden. Perfekt for deg som elsker å nyte soldagene.

Du er også velkommen til å bruke våre lokaler til lukkede arrangementer, i privat regi for opptil 70 personer inne, og 100 personer på uteserveringen.

BESTILL BORD I DAG!

FROGNERSTRANDA KRO

Vel bekomme!

Kontakt

RESTAURANTEN

E-POST

ADRESSE

Frognerstranda 4,
0250 Oslo

 Veibeskrivelse

BORDRESERVASJON

Ønsker du å reservere bord eller ha selskap på Frognerstranda Kro? Send oss din forespørsel, og vi vil besvare deg snarest.